Ensemblesida Råttans år 2020

Här samlar vi all information kring repetitioner, arbetsgrupper och annat som berör ensemblen 2020

Gå också med i facebookgruppen för ensemblen så fort som möjligt så att du inte missar något!

Angående repetitionerna framöver :

OBS! Riktlinjer för hur vi gör när vi ses kommer inom kort!

Förutsättningarna som de ser ut nu i coronatider

Alla tidigare planer omkullkastas gång på gång och vi försöker alla att anpassa oss efter omständigheterna så gott det går. För Enskedespelets del påverkas våra möjligheter att repetera med, och spela för, stora grupper. Ekonomiskt är vi, som jag skrivit tidigare, också påtagligt drabbade. Vi hade budgeterat med ganska stora biljettintäkter för Råttans år och en betydande delfinansieringen från Stockholms stad, som nu alltså uteblir till följd av coronakrisen. Begränsningen för folksamlingar på fler än 50 personer ligger kvar året ut (om inget nytt beslutas) och vi inser nu att vi varken kan eller vill riskera hela föreningens framtid genom att tänka för stort inför hösten. Men misströsta inte för vi kan göra roliga grejer ändå och så här tänker vi att vi kan fortsätta nu:

Deltagaravgift januari-mars:

Vi har haft sammanlagt 7 teatergruppstillfällen hittills under våren (med helgrepen inräknade). Vi tar nu ut en deltagaravgift för denna första del av terminen på 450 kr/deltagare för att kunna täcka upp vissa av de kostnader vi haft. Känner du att du inte har råd eller varit med bara någon enstaka gång så betalar du det du tycker att du har råd med, MEN vi behöver dock få in varenda öre vi kan få så känner du dig stadd vid kassa så får du hemskt gärna betala in en extra slant som stöd för verksamheten. Betalar gör du lättast via swish: 123 609 03 77 och föredrar du bankgiro så är det bg: 355-2460. Ange deltagarens för- och efternamn så att vi vet vilka som har betalat.

Planering och genomförande:

Som det ser ut nu kommer vi, som ni kanske förstår, inte att kunna göra den feta och snygga föreställning vi tänkt. Däremot har vi som målsättning att kunna göra någon slags mindre föreställningar/redovisningar med respektive grupp (och i vissa fall eventuellt slå ihop några av grupperna) och spela ett fåtal gånger för en mindre publik i september. Vi har redan hyresavtal med Reflexen i Kärrtorp och därför känns det kul att faktiskt utnyttja den lokalen trots att allt inte blev som vi tänkt oss.

Vi tänker att vi repeterar på Reflexen vecka 19-23. Därefter blir det ett uppehåll under sommarlovet och så drar vi igång igen vecka 34 och har premiär/premiärer vecka 37 eller vecka 38. När vi nu gör det här är det väldigt viktigt att vi noga följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer.

Repschema

Måndagar:

17.30-18.30 åk 1-2

18.30-20.00 åk 5-6

Tisdagar:

17.30-19.00 åk 7-8

19.00-20.30 åk 9-vuxna

Onsdagar:

17.30-19.00 åk 3-4

Eventuell frånvaro

Självklart stannar du hemma om du känner dig det minsta skruttig. Anmäl frånvaro till Johanna Huss via via mejl eller sms till tel: 0707-61 59 68.

Enskedespelets Handlingsplan mot sexuella trakasserier och kränkande särbehandling.

 

Information om föreställningen

Spelår: 2020