Repstart för Oliver Twist på söndag!

Var med och skapa en ny succé!

Nu börjar vi arbetet med Enskedespelets uppsättning av
Oliver Twist, premiär i maj 2014 i Margaretaparken. Det blir en storslagen föreställninge med massor av musik, dans och en större ensemble än någonsin! Alla från 7 år och uppåt kan vara med oavsett tidigare erfarenhet och det finns både stora och små roller beroende på hur mycket tid du är vill lägga ner.

Oliver Twist är en riktig skröna om gott och ont och i vår
version tar vi oss en ordentlig titt på dagens klassamhälle där barnfattigdom och gatutiggare blivit något som vi liksom ”vant oss vid”. Publiken kommer att bjudas på både humor och allvar då både ögon och öron får sitt lystmäte. Vi gör en familjeföreställning som både kommer roa och oroa men som framförallt ger både publik och de medverkande en upplevelse av att allt är möjligt och att teater kan vara otroligt stor och viktig.

För regi och dramatisering står Enskedespelets konstnärliga ledare Johanna Huss.

Första träffen har vi redan söndagen den 8 september i Nytorpsskolans mittersta gymnastiksal mellan kl 17 och 19.

Under hösten kommer vi att ses ytterligare tre gåger för att sedan sätta igång ordentligt med repetitionerna i mitten av januari. Kom och hör mer om planering, uppsättningsidé och träffa nya och gamla medspelare!

Varmt välkomna!