GOD JUL från Enskedespelet!

Vi firar nästa år med ett jubileum och sätter efter 15 år, upp klassikern Alice i Underlandet igen!

Missa inte denna galna föreställning i vår. Vill du vara med? Läs mer här under… Vi ses i Magganparken!


Information från mötet inför vårens spel!

Alla som är över 7 år är välkomna att vara med, någon tidigare erfarenhet behövs inte, viktigare är det med en vilja att engagera sig och att även familjen har möjlighet att engagera sig lite.

Barn i åk 1-3 samt ev även i åk 4 kommer att delas in i ”barnlag” så att de spelar varannan föreställning under spelperioden. Eventuellt kommer vi att göra det möjligt även för vuxna att vara med i ”vuxenlag” och därmed bara spela varannan föreställning.

Vi kommer att börja repetera i slutet av januari. I januari-februari repar vi kanske 1-2 ggr/vecka. mars 2-3 ggr/vecka beroende på uppgift, april-maj 3-5 ggr/vecka. Repdagar: må, ti, on, to, sö. Alla brukar repetera på söndagarna (efter kl 16) samt en annan dag i veckan till en början samt mer allt eftersom.

Tältet reser vi den 16 april och det är efter det som den absolut mest intensiva perioden startar av rep, bygge, bakning, sömnad, tältvaktande, affischering mm mm.

Premiär 14 maj och sen spelar vi 4-5 fst/vecka till och med den 17 juni. Som ni ser har vi en ganska lång spelperiod och ett villkor för att vara med är att en kan vara med HELA spelperioden samt delta i rivningen den 18-19 juni.

Alla över 15 år samt föräldrar till de som är yngre kommer att medverka i en arbetsgrupp. De arbetsgrupper som finns är: bygge (etablering och scenografi), kostym, mask, traktering, information och dokumentation. Mer info om de olika grupperna kommer att lämnas vid nästa informationsmöte.

Alla medverkande behöver hjälpas åt att vakta tältet under rep- och spelperiod. Det handlar om ca 2-3 vaktpass/familj. Alla medverkande behöver också hjälpas åt att baka till trakteringen.

Deltagaravgiften för att vara med i spelet är 500 kr. Om fler i en familj är med får de ”mängdrabatt”.

Det är otroligt roligt att vara med i Enskedespelet trots all tid det tar under hela våren. Det är också otroligt roligt att vara med i ensemblen tillsammans med sina barn så kom igen nu föräldrar, morföräldrar, plastfarsor, kusinfarmödrar och andra! Medverkan i ett Enskedespel blir ett minne för livet!

ANMÄL DIG TILL ENSEMBLEN HÄR