Nytt Enskedespel på gång, kom och var med!

På söndag (12e november) börjar vi med Enskedespelets nya föreställning!

Nu på söndag (12e november) drar vi igång med arbetet kring nästa års stora tältprojekt, kom och var med! 

Vi ses i stora salen i Bagarmossens Folkets Hus (Lillåvägen 44 i Bagarmossen) kl 15.00-17.00. OBS! NY TID sedan senaste utskicket!

Vi börjar med en allmän informationsstund där vi berättar om hur det brukar gå till när vi gör våra stora tältuppsättningar, hur planeringen ser ut och lite annat smått och gott. Det är bra om förälder (eller annan vuxen) är med och lyssnar för dig som är under 18 år.

Från ca kl 15.30-17.00 jobbar vi sen på ”golvet” med lite olika teaterlekar och improvisationer för att lära känna varandra och få koll på vilka som vill vara med. Det hela ska bara vara kul och helt prestigelöst och är ett sätt att för alla att få ”prova på” lite hur vi i Enskedespelet brukar jobba tillsammans i ålders- och erfarenhetsintegrerade grupper samt för mig (Johanna Huss som skriver manus och regisserar) att se vilka som är intresserade av att vara med.

Intresseanmälan för att medverka i ensemblen 2024:

För att veta lite mer om hur stort intresse som finns för att medverka i den komande föreställningen, vill vi gärna att ni anmäler ert intresse redan nu. Du kan anmäla dig även om du inte har möjlighet att delta på söndag. Anmälan är på intet sätt bindande.

Din intresseanmälan gör du HÄR asap!