Teatergrupper

photo_kaninerEnskedespelets teatergrupper för barn, ungdomar och vuxna är en mycket viktig del av föreningens verksamhet. Teatergrupperna arbetar åldersindelat och strävar efter att ge deltagarna modet och tryggheten att uttrycka sig både enskilt, i grupp och på teaterscenen.

I Enskedespelets teatergrupper får deltagarna chansen att i mer eller mindre styrda improvisationer leka, flamsa och hitta på, men också nå grundläggande kunskap/insikt i dramatiskt gestaltande genom arbete med kropp och röst. Olika terminer arbetar vi med olika mål, vissa terminer har vi arbetat med projekt som har spelats för publik, andra har vi haft gemensam avslutning med små uppspel och andra terminer fokuserar vi mer på att ha roligt i våra grupper.

Då vi gör stora spel, är alla barn och ungdomar naturligtvis en självklar del i spelet med allt vad det innebär. De stora Enskedespelen kräver även en del engagemang från föräldrar, men är ett minne för livet för alla medverkande som man bara inte får missa!

Självklart måste man också vara medlem i Enskedespelet för att få vara med! Klicka på länken så hittar du all information du behöver för att betala.

Hösten 2020

Under hösten pausar vi grupperna pga det rådande coronaläget och att vi inte har tillgång till någon lokal. Vi håller tummarna för att vi kan dra igång nya grupper våren 2021 istället.

Grupp Preliminära dagar och tider Plats Ledare
Teater 1 åk 1-2 Inställd ht 2020
Teater 2 åk 5-6 Inställd ht 2020
Teater 3 åk 7-8 Inställd ht 2020
Teater 4 åk 9- Vuxna Inställd ht 2020
Teater 5 åk 3-4 Inställd ht 2020
Teater 6 åk 5-6 Inställd ht 2020
Teater 7 åk 1-2 Inställd ht 2020
Teater 8 åk 3-4 Inställd ht 2020

 

Enskedespelet har en policy och handlingsplan vid eventuella trakasserier och övergrepp.