Nu börjar vi med vårens föreställning!

Informationsmöte söndagen den 29/11 kl 17!

Nu är det dags att kicka igång arbetet med vårens stora tältuppsättning!

Alla som är intresserade av att medverka (samt målsman för alla under 16 år) är välkomna till Enskedeskolans matsal kl 17 söndagen den 29 november då vi kommer att berätta lite mer om planering, vad vi ska spela och annat som är bra att veta.

Vi vill också få ett hum om vilka och hur många som är intresserade av att vara med denna gång.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, det räcker med en stor lust till gemensamt skapande och engagemang. Vi har en undre åldersgräns på 7 år för medverkande MEN om någon förälder eller annan vuxen som kan ta ansvar på plats, är med i ensemblen, kan vi göra undantag.

Det ska bli ruskigt kul att sätta igång igen!

Om du har frågor kan du mejla Johanna Huss, regissör.

Vi ses den 29:e!