Anmäl dig till vårens grupper!

Om du redan är säker på att du vill/kan vara med i den kommande uppsättningen av Den oändliga historien”, kan du anmäla dig till våra teatergrupper/ensemble nu genast!

Läs mer om. och anmäl dig till, teater-/ensemblegrupperna HÄR!

OBS! Även du som varit med tidigare måste anmäla dig på nytt inför kommande termin, annars blir det fel i vårt ”system”.

Grupperna drar igång vecka 6 och vi kommer, även denna termin, hålla till i Triangelkyrkans källarlokal i Gamla Enskede (Stockholmsvägen 18).

Alla är välkomna att anmäla sig, såväl nybörjare som ”teatervana”, hos oss får alla plats och vi hittar uppgifter i föreställningen som funkar för alla, oavsett tidigare erfarenhet.

Större roller i kommande föreställning:

För dig som går i åk 7 och uppåt (dvs ungdomar och vuxna) kommer det finnas möjlighet att ”ta på sig” lite större roller allt eftersom. Repetitionerna för dom som vill ha lite ”mer” att bita i, kommer igång efter påsklovet och ligger då på måndagar kl 19.30-21 och/eller torsdagar kl 19.30-21.

Om du är intresserad av att veta mer om större rolluppgifter men inte har möjlighet att vara med i våra tisdagsgrupper och/eller har andra frågor om uppsättningen, teatergrupperna eller annat, mejla Johanna.

Varmt välkomna