En julsaga

2018 års Enskedespel blir Charles Dickens En julsaga. Dickens historier passar Enskedespelet perfekt med sina många karaktärer, tydliga budskap och lite burleska sväng och den här gången ställer vi till med jul i Margaretaparken.

Med nyskriven musik, galna kostymer och en 120 personer stark ensemble mellan 7 och 70 år bjuder vi på ett spännande och svängigt vinteräventyr i sensommarskrud.
Det handlar om jämlikhet, livsval, själviskhet och hur svårt det kan vara att våga sträcka ut en hjälpande hand till någon annan. Det blir roligt, spännande och en liten smula läskigt då vi får följa med Scrooge på hans resa genom dåtid, nutid och framtid och träffa allt från vålnader, andar och ett gäng levande julgranspynt till den enorma familjen Cratchit, skrupelfria affärsmän och julfirande stadsbor.

Så välkomna in i tältet och väck julkänslorna till liv redan nu! Låt dig förbluffas och förundras när Enskedespelet återigen gör det omöjliga möjligt och bjuder på musikteater i storbildsformat. Proffs och amatörer möts i ett unikt projekt där alla är välkomna, alla får ta plats och där alla får vara med och påverka.

För regi, dramatisering, musik, kostym, scenografi och ljus står Enskedespelets konstnärliga team som tidigare bland annat gjort Enskedespelets succéuppsättningar av Oliver Twist och Alice i Underlandet.

 

Rekommenderas från 6 år. Det är LITE läskigt, bara så att ni vet…

Föreställningen är ca 2.20 inklusive paus

OBS! Ta ordentligt på dig, det blir lite ruggigt i tältet om kvällarna.

Köp biljetter HÄR

Biljettpriser:
Under 18 år: 150kr
Vuxna: 250kr
Student/Pensionär/Arbetslös: 200kr

Du som har råd kan köpa en stödbiljett för 500kr, och då bidra lite extra till Enskedespelets verksamhet.

Här du några frågor kan du kontakta producent
Kajsa Nordin tel: 070 461 09 40, kajsa@enskedespelet.se

Varmt välkomna till Margaretaparken!

Föreställningen genomförs i samarbete med ABF och med stöd av Stockholms Stads kulturförvaltning och Stockholms läns landsting.

Barnlag 1 spelar 14, 16, 19, 22, 25, 28, 30 september, 3 oktober.

Barnlag 2 spelar 15, 18, 21, 23, 26, 29 september, 2, 5 oktober.

Speldatum & biljetter

Datum Tid Biljetttillgång

Pressklipp

Bilder

Bilderna nedan är beskurna och förminskade, klicka på en bild för att visa den i originalstorlek. Observera att flera av bilderna kan vara pressbilder med mycket hög upplösning vilket kan innebära att det tar lång tid för dem att laddas in i webbläsaren.

Information om föreställningen

affisch4

Spelår: 2018

Personer på och bakom scenen