HÖRNANS TÄLTBLANDNING OCH LOTTERIVINSTER

För att få in pengar till ett nytt fint tält att spela i, bjuder vi in till en HÖRNANS TÄLTBLANDNING lördagen den 18 maj!
Till denna TÄLTBLANDNING behöver vi massor av bra och käcka lotterivinster till de många fantastiska lotterier som ska finnas och där alla pengarna ska gå till ett nytt ENSKEDESPELSTÄLT! Det kan vara: Cyklar, vaser, konst, matkorgar, presentkort, bilar, nya kläder, leksaker, platt-TV-apparater, gräsklippare, upplevelser, klockor, smarttelefoner, surfplattor, surfbrädor, hammockar, sommarstugor… ja, lite vad som helst faktiskt… Har ni lotterivinster som ni vill lämna så ring till Björne Widstrand på 070 45 16 807 så fixar han det.

Självklart ska ni också komma på TÄLTBLANDNINGEN som gäster! Det blir massor av artister god mat, dans och förstås otroliga lotterier!;)

För biljetter ring Hans Lundborg på 072 211 06 68