Spelet räddat!

Trafiknämnden har nu beslutat att Enskedespelet ska få tillåtelse att använda Margaretaparken till samma avgift som under förra spelet. Tidigare hade tjänstemän på trafikkontoret flaggat för att avgiften skulle kunna hamna på uppåt 500.000 kronor, en summa som vi inte hade haft några möjligheter att kunna betala.

Vi är glada över det här beskedet, och kan nu äntligen lägga allt krut på att göra vår bästa föreställning någonsin i vår med Alice i Underlandet. Vi ser också fram emot att kunna ha en dialog med Trafiknämnden om hur situationen kan lösas framöver så att vi inte behöver vara osäkra på om vi kommer tillåtas använda parken för våra spel i framtiden.

Läs mer i Direktpress artikel: http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/enskedespelet-raddas-staden-slopar-chockhyran/aRKpcj!nSIg2FsUHX3Qa6DjG3ab0g/

Alice i Underlandet har premiär den 21a maj!