Råttans år och planet B, Enskedespel 2020

I en värld där allt håller på att gå snett är rädslorna många och hoppet falnande. Men så finns där en flicka, en ensam flicka som gör motstånd på sitt eget sätt. Och motståndet sprider sig, fler och fler ansluter sig och hoppet om att kunna förändra framtiden, att få möjlighet att leva tillsammans i en värld där alla kan få finnas, andas och leva tillsammans i fred och frihet gör de små människorna starka och deras röster viktiga. Med inspiration från bland annat Momo och kampen om tiden av Michael Ende, stumfilmsklassikern Metropolis och Greta Thunberg gör Enskedespelet 2020 en föreställning som på ett vackert, lekfullt och hoppingivande sätt tar sig an frågor om miljöförstöring, klimatförändringar och solidaritet. Manus och regi Johanna Huss.

Premiär i september på Teater Reflex. Mer info kommer inom kort.

Är du över 16 år och vill vara med? Anmäl dig HÄR.