Informationsmöte inför vårens föreställning

Nu samlar vi ihop oss efter många svåra år och gör en återstart med uppsättningen Pelle Snusk, barnen i Snaskeby och andra uppbyggliga historier.

Det blir en burlesk saga med tydliga konturer, knasiga karaktärer och nyskriven musik som bygger på Heinrich Hoffmans och Ottilia Adelborgs ”danande” barnböcker från slutet av 1800-talet.

Planerad spelperiod är slutet av maj-början av juni. Föreställningen kommer, om allt går i lås, att spelas på Årsta teater (vi inväntar svar på exakta datum och tider). Då föreställningen kommer att vara uppbyggd i olika tablåer, där varje grupp har sina ”egna” delar, så krävs lite mindre gemensam repetitionstid än då vi gör de stora tältuppsättningarna. I slutet av april och i maj kommer vi dock att repetera lite mer inför premiären, i alla fall två gånger i veckan.

Bakom föreställningen står Enskedespelets konstnärliga team. Regi och dramatisering Johanna Huss, mask och kostym: Paulina Åhnberg, musik: Magnus Larsson, scenografi: Nina Fransson och Sara Jernberg mfl. Medverkande skådespelare: Johanna Burman, Nils Granberg och Ola Wallinder samt ca 60 skådespelare ur Enskedespelets folkensemble mellan 7 och 70 år.

Vill du veta mer eller är intresserad av att vara med? Kom på vår infoträff torsdagen den 9 mars kl 19.00 i Triangelkyrkans källarlokal så får du veta mer. Ingång från baksidan på höger sida, nedanför trappan.

Alla över 7 år är välkomna!

Läs mer om sagorna HÄR och HÄR.