Medlemskap

Enskedespelet är en ideell förening som är beroende av våra medlemmar för att överhuvudtaget kunna existera.

För alla som deltar i våra teatergrupper och föreställningar eller besöker Café Hörnet är medlemskap obligatoriskt men ALLA medlemmar är superviktiga för oss och vår fortsatta överlevnad.

Så även om du inte tänkt vara med i kommande föreställningar, kanske tar en liten paus, flyttar från stan eller om ditt barn börjat spela pingis istället för teateriet så är vi väldigt glada om ni vill vara Enskedespelsmedlemmar, nya som gamla, oavsett om ni är AKTIVA eller inte. Ert medlemskap gör det möjligt för oss i föreningen att fortsätta kämpa för att skapa kulturella mötesplatser, magiska teaterupplevelser, göra nya röster hörda och skapa kreativ gemenskap! Så alla ni som tycker att det vi gör är bra och viktigt, stötta oss genom ERT medlemskap!

Som medlem i Enskedespelet får du kontinuerlig information om vad som händer i föreningen med allt ifrån teatergrupper för barn, ungdomar och vuxna, våra föreställningar som du både kan medverka i själv eller komma och titta på, kulturevenemang, Café Hörnet-inbjudningar och mycket mer.

Medlemsavgiften faktureras vanligtvis i februari/mars varje år, när du registrerat dig som ny medlem eller i samband med att du betalar din deltagaravgift om du är med i någon av våra grupper.

Känner du att du vill och stötta vår verksamhet ekonomiskt på annat sätt än genom ditt medlemsskap med en ”stödhacka” så har vi Swish: 123 609 03 77 🙂

PRISLISTA

Medlemsavgift under 18 år 100 kr / år
Medlemsavgift över 18 år 200 kr / år
Deltagaravgift VT 24 (+medlemsskap förstås!) ej fastställt ännu ? kr / termin
 

NYA MEDLEMMAR

Registrera dig via formuläret nedan så lägger vi in dig i vårt register och skickar en faktura som du enkelt kan betala via swish eller via vårt bankgiro.

Registrera nytt medlemskap här!

FÖLJ ENSKEDESPELETS NYHETSBREV

Prenumerera på nyhetsbrevet och få all den senaste informationen från Enskedespelet, fyll i din mailadress nedan och klicka på ”prenumerera”Hantering av personuppgifter

Enskedespelet hanterar personuppgifter för att kunna bedriva verksamhet. Det handlar bland annat om uppgifter om Enskedespelets medlemmar, kursdeltagare och ensemble samt målsmän. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Stöd vår verksamhet

Vill du stödja Enskedespelets verksamhet ekonomiskt så tar vi tacksamt emot alla bidrag:) Swisha till nummer 123 609 03 77 så får fler barn och unga chansen att medverka i inkluderande och storslagna kulturprojekt!