INFOTRÄFFAR OCH SMYGSTART INFÖR KOMMANDE TÄLTSPEL OCH TEATERGRUPPER

Vi har lyckats boka några tider i Enskede skolas stora gymnastiksal söndagen den 26e september då vi tänkte ha någon slags informationsträffar och ”avspark” inför kommande Enskedespelsår och dessutom försöka hinna köra lite teaterlek och improvisationer tillsammans. Vi vill se vilka som är sugna på att vara med i teatergrupperna när vi väl kan sätta igång samt kolla av vilka som är intresserade av att kanske vara med i den stora tältföreställning som planeras till 2022.

Vi kommer att ses i fyra olika pass, så att vi inte blir för många samtidigt och det är bra om barn i åk 1-6 har med sig en förälder eller annan vuxen på träffarna så att vi kan informera om lite mer praktiska saker som kanske kan vara lite svåra att förstå när en är lite liten.

Kl 15.00-16.00 åk 1-3

Kl 16.00-17.00 åk 4-6

Kl 18.00-19.00 åk 7-9

Kl 19.00-20.00 gymnasiet-vuxna

Alla som är nyfikna på att höra mer är välkomna oavsett om du varit med tidigare eller inte!

Anmäl dig via formuläret HÄR så att vi vet vilka och hur många som vill komma!

VARMT VÄLKOMNA!